Onze Natuur, De Film lokt meer dan 110.000 natuurliefhebbers naar de Belgische bioscopen en ontvangt FFO Award

Onze Natuur, De Film lokt meer dan 110.000 natuurliefhebbers naar de Belgische bioscopen en ontvangt FFO Award
21/10/2022

Belgen zijn natuurliefhebbers, zoveel is toch duidelijk als we de bezoekersaantallen voor Onze natuur, de film mogen geloven. Om precies te zijn, gingen al 112.681 kaartjes over de toonbank en het ziet er naar uit dat de stroom aan bezoekers over alle generaties heen de weg naar de cinema nog even zal vinden om al het moois in onze achtertuin op groot scherm te bewonderen.

De stem van Matteo Simoni in combinatie met de beelden van Pim Niesten en Dick Harrewijn, onder begeleiding van de muziek van componist Dirk Brossé blijkt een tot nu toe ongeziene succesformule van Hotel Hungaria en VRT.

Om dit te vieren, roept Filmfestival Oostende dit jaar de FFO Awards terug in het leven, en reikt ter ere van het overschrijden van de kaap van de 100.000 bezoekers graag een Award uit aan Hotel Hungaria.

Samen met Klara werd Onze natuur, De Film live in Concert gelanceerd: filmvertoningen mét gepaste live muziek begeleid door Dirk Brossé in alle grote concertgebouwen in Vlaanderen. Ondertussen zijn al bijna 15.000 tickets voor deze concerten de deur uit.