Fantastic Film Festival Brugge zoekt vrijwilligers

Fantastic Film Festival Brugge zoekt vrijwilligers
21/08/2011

In het kielzog van de verschillende FANTASTIC FILMFESTIVALS wil vzw RAZOR REEL ook het Vlaamse publiek laten proeven van de fantastische film. Een film genre dat geen grenzen kent en de onmogelijke thematiek aftast, van sprookjes tot science fiction over horror en harde realiteit. Het krijgt meestal de stempel CULT omdat het door weinig mensen gekend is of net door een harde groep op handen wordt gedragen.

Voor de vierde keer op rij brengt vzw Razor Reel van 29 oktober t.e.m. 5 november 2011, te Brugge, een selectie films en kortfilms plus alle bijhorende facetten van een filmfestival.
Hou je van ongewoon, is film kijken een favoriete hobby, steek je graag eens de handen uit de mouwen, wil je wel eens een acteur of regisseur ontmoeten, ben je een buitenbeentje als het op film aankomt, dan kunnen we je zeker gebruiken.

We zijn op zoek naar geëngageerde mensen die willen meehelpen aan het festival en de website. Naast een taak op het filmfestival, geniet je van acht dagen fantastische film en maak je kennis met gelijkgeaarde filmliefhebbers, acteurs en regisseurs. U volgt misschien een opleiding regie, fotografie, kunst, grime of u bent bezig met het medium, want u schrijft scenario’s of filmbesprekingen, maakt films, doet regelmatig interviews. Ja, zelfs mensen die goed in talen zijn, of het begeleiden en opvangen van mensen kunnen we goed gebruiken. Heb je geen tijd tijdens deze periode maar wil je graag tijdens het jaar een steentje bij dragen,...
Neem contact op met Patrick Van Hauwaert (info@razorreel.be) of met Joke Ruysschaert (joke@razorreel.be) voor verdere info.

Eerste vrijwilligersvergadering : Het Entrepot, zaterdag 3 september om 14 uur. Adres: Het Entrepot - Binnenweg 4 - 8000 BRUGGE.