Freaky

Freaky
11/11/2020
2020
langspeelfilm
Thriller
Komedie
Horror

Verdeler

Sony Pictures Releasing

acteur/actrice (9)

Vince VaughnVince Vaughn → The Butcher
Kathryn Newton → Millie Kessler
Celeste O'Connor → Nyla
Misha Osherovich → Joshua
Uriah Shelton → Booker
Katie Finneran
Alan Ruck
Dana Drori
Katie Finneran

regisseur (1)

Christopher Landon

producent (1)

Jason Blum

director of photography (1)

Laurie Rose

uitvoerend producent (2)

Couper Samuelson
Jeanette Volturno

scenarist (2)

Christopher Landon
Michael Kennedy

beeldmonteur (1)

Ben Baudhuin

kostuumontwerper (1)

Whitney Anne Adams

componist (1)

Bear McCreary

Synopsis

De zeventienjarige Millie Kessler probeert de bloeddorstige gangen van Blissfield High en de wreedheid van de populaire menigte te overleven. Maar als ze het nieuwste doelwit wordt van The Butcher, de beruchte seriemoordenaar van de stad, wordt haar laatste schooljaar het minste van haar zorgen.

Wanneer The Butcher's mystieke oude dolk hem en Millie in elkaars lichaam doet ontwaken, leert Millie dat ze slechts 24 uur heeft om haar eigen lichaam terug te krijgen voordat de wissel definitief wordt en ze voor altijd vast zit in de vorm van een maniak van middelbare leeftijd. Het enige probleem is dat ze er nu uitziet als een torenhoge psychopaat die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad, terwijl The Butcher op haar lijkt en zijn honger naar bloedvergieten nog steeds niet heeft kunnen stillen.

Met wat hulp van haar vrienden Nyla, Joshua en Booker, racet Millie tegen de klok om de vloek om te keren terwijl The Butcher ontdekt dat vastzitten in een vrouwelijk tienerlichaam de perfecte dekmantel is voor de perfecte moorden.