Nancy Drew

Nancy Drew
08/08/2007
2007
langspeelfilm
95 minuten
avontuur

verdeler

Warner Bros Warner Bros

acteur/actrice (15)

Emma Roberts Emma Roberts →  Nancy Drew
Josh Flitter →  Corky
Max Thieriot →  Ned Nickerson
Kelly Vitz →  Trish
Tate Donovan →  Carson Drew
Daniella Monet →  Inga
Rachel Leigh Cook →  Jane Brighton
Barry Bostwick →  Dashiel Biedermeyer
Caroline Aaron
Marshall Bell
Pat Carroll
Craig Gellis
Rich Cooper
Amy Bruckner
Kay Panabaker

regisseur (1)

Andrew Fleming

producent (1)

Jerry Weintraub
Weekend Box Office VS
15-06-2007 Plaats 7 $ 6.832.318
22-06-2007 Plaats 9 $ 4.379.447

Synopsis

Fans wereldwijd kennen de naam Nancy Drew al generaties lang als een synoniem voor avontuur. Deze jonge hobbydetective heeft zo haar eigen willetje, doet niets liever dan mysteries ontrafelen en staat erom bekend telkens weer verzeild te raken in soms wel heel akelige situaties. Gelukkig raakt ze er ook steeds weer uit!
Deze zomer vinden we de tijdloze heldin Nancy Drew terug in Los Angeles, waar haar gloednieuwe uitdagingen opwachten en haar meest verbluffende zaak ooit.

Emma Roberts speelt de rol van de vindingrijke tienerdetective, die het lieflijke River Heights inruilt voor de westkust en zich inschrijft op Hollywood High. Daar valt ze met haar unieke stijl onmiddellijk uit de toon tussen haar egocentrische, altijd drukke klasgenoten. Vooral de populaire en bitsige fashionista?s Inga en Trish snappen maar niets van haar. Alles aan haar is anders, van haar superintelligentie en klassieke maniertjes tot haar perfecte lunchpakketjes en instapschoentjes.Van zo'n koele ontvangst zou elk nieuwkomertje van haar stuk worden gebracht. Maar niet Nancy. Zij heeft belangrijkere zaken aan haar hoofd: een nieuw mysterie oplossen!
Hoewel ze haar ongeruste vader (Tate Donovan) had beloofd het speurwerk vaarwel te zeggen, duurt het niet lang voor Nancy een spoor naar een van de grootste onopgeloste zaken ooit ontdekt. Ze verdiept zich in de mysterieuze omstandigheden rond de dood van de beroemde actrice Dehlia Draycott. Nu wil het toeval dat de Drews in het voormalige huis van de actrice verblijven, een huis waar het volgens de geruchten zou spoken. En inderdaad, er gebeuren zeer vreemde dingen ... Zeg nu zelf ... hoe zou ze de verleiding kunnen weerstaan?