Wedstrijd release Whiplash

Wedstrijd release Whiplash
03/06/2015

Vanaf 17/06/2015 is Whiplash verkrijgbaar op zowel koop-DVD als koop-Blu Ray. Filmfreak-redacteur Alex De Rouck was eerder al bijzonder positief over deze film dus willen wij ook aan deze release de nodige bijzonder en welverdiende aandacht besteden...

Synopsis

Andrew Neiman (Miles Teller), een jonge jazzmuzikant, is vastberaden om koste wat kost de beste drummer van zijn elitaire conservatorium te worden.
De briljante muziekdocent Terence Fletcher (J.K. Simmons), die bekend staat om zijn gevreesde lesmethodes, leidt het best jazz ensemble van de school. Hij ontdek de ambitieuze drummer en zorgt ervoor dat Andrew in zijn band komt.
Onder invloed van de tirannieke Fletcher wordt Andrews streven naar perfectie een onoverkomelijke obsessie. Zijn meedogenloze leraar drijft hem tot het uiterste van zijn muzikale en fysieke kunnen, maar ook bijna tot waanzin.

Geprikkeld ? Terecht. Bekijk misschien ook eens de trailer van de film !

Er bestaat ook een Facebook-pagina waar Sony Pictures aandacht schenkt aan hun releases.

Wij hebben twee Blu-Rays van &quot:Whiplash&quot: op de Redactie liggen die wachten op een nieuwe eigenaar.
Interesse ? Stuur&nbsp:dan een&nbsp:mail aan whiplash@filmfreak.be weten met&nbsp:3 films waarin J.K. Simmons een rol speelt waar wij al een recensie rond schreven.&nbsp:&nbsp:Lijkt moeilijk maar wie een beetje Filmfreak.be (of .eu) kent zal na slechts enkele muisklikken het antwoord kunnen vinden. Hier natuurlijk :) (of wat had je gedacht ?).

Succes !