Wedstrijd release The Interview

Wedstrijd release The Interview
13/06/2015

Vanaf 24/06/2015 te koop op zowel DVD als op Blu-Ray : The InterviewDe film deed naar aanleiding van zijn bioscoop-release heel wat stof opwaaien en even werd de release zelfs 'on hold' gezet, uitgesteld zeg maar omwille van bedreigingen uit het kamp van eh... de betrokkenen zeg maar.

Maar binnenkort is deze prent dus toch te bezichtigen : op Blu-Ray of op DVD...

Synopsis

Dave Skylark en zijn producer Aaron Rapoport presenteren de populaire showbiz talkshow ‘Skylark Tonight’. Wanneer ze ontdekken dat de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un een fan is van het programma, weten ze een interview met hem te organiseren in een poging om zichzelf te positioneren als legitieme journalisten. Dave en Aaron bereiden zich voor om af te reizen naar Pyongyang, maar wanneer ze worden gerekruteerd door de CIA worden de minst gekwalificeerde mannen die je je kunt voorstellen aangesteld om een aanslag te plegen op Kim Jong-un.

Om wat in de stemming te komen van deze 'komedie' kan misschien eens de trailer van de film bekijken...&nbsp:&nbsp: Of de Facebook-pagina waar Sony Pictures aandacht schenkt aan hun releases.

Wij hebben twee Blu-Rays die we van Sony Pictures mogen weggeven aan wie ons het antwoord doorstuurt op de vraag welke natie zich in deze film figuurlijk bekeken aangevallen voelt ? Zend je mail naar wedstrijd@filmfreak.be. De Blu-Rays worden natuurlijk maar doorgestuurd na de officiële release-datum !