Uitreiking Gouden Palm live in Kinepolis !

Uitreiking Gouden Palm live in Kinepolis !
16/05/2014

Op zaterdagavond 24 mei 2014 wordt tijdens De Magnum Nacht van het Palmares / de uitreiking van de Gouden Palm live uitgezonden in vijf bioscopen in België gevolgd door een film naar keuze. In Kinepolis Antwerpen, Kinepolis Gent, Acinapolis Namen, Kinepolis Luik en UGC De Brouckère Brussel wordt de slotceremonie van het prestigieuze Filmfestival van Cannes voor het eerst in de Belgische bioscoopgeschiedenis live uitgezonden Om in de exclusieve festivalsfeer te blijven, worden daarna 3 films vertoond uit de selectie van deze 67ste editie van Cannes. Voor de gebruikelijke prijs van een filmticket kan iedereen kiezen tussen Grace of Monaco:, openingsfilm van Cannes met o.a. Nicole Kidman, Deux jours, une nuit van de gebroeders Dardenne met o.a. Marion Cotillard en The Homesman van Tommy Lee Jones met Hilary Swank.

Terwijl de filmsterren hun opwachting maken in Cannes, rolt De Magnum Nacht van het Palmares om 18u de rode loper uit en verwent elke bioscoopbezoeker met een drankje en een voorproef van een gloednieuw Magnum-­‐ijsje. Om 19u start de ceremonie, gevolgd om 20u door een film naar keuze en dit alles voor dezelfde prijs als een gewoon ticket. Grace of Monaco is de openingsfilm van het Filmfestival van Cannes. De film werd geregisseerd door Olivier Dahan, die eerder ook al La Môme maakte. De film vertelt het verhaal van superster Grace Kelly, die de filmwereld vaarwel zegt om Prinses van Monaco te worden. Geen betere prent om het meest gerenommeerde filmfestival te openen! In de hoofdrollen vinden we Nicole Kidman en Tim Roth. De film werd trouwens deels in België opgenomen. De gebroeders Dardenne zijn geen onbekenden in Cannes, en na Rosetta en Le Gamin au vélo, is het nu de beurt aan Deux jours, une nuit: met Marion Cotillard en Olivier Gourmet in de hoofdrollen. De film maakt opnieuw kans op een Gouden Palm, net zoals Rosetta en L'enfant. De derde film die op De Magnum nacht van het Palmares kan gekozen worden is de nieuwe film van Tommy Lee Jones, &quot:The Homesman&quot:, een western drama met o.a. Hilary Swank.

Een filmavond was nog nooit zo glamoureus als op zaterdag 24 mei tijdens De Magnum nacht van het Palmares. Koop nu al je tickets! www.demagnumnachtvanhetpalmares.be.