Stan Van Samang zingt titelsong Wat Mannen Willen

Stan Van Samang zingt titelsong Wat Mannen Willen
28/10/2015

Stan Van Samang schreef samen met Jeroen Swinnen en Joost Zweegers het nummer “Lucky Me” die als titelsong dient voor de romantische komedie Wat Mannen Willen, het regiedebuut van Filip Peeters. Dit bericht wordt bevestigd door Yoshi Aesaert, producent van de film. De feel-good movie wordt vanaf woensdag 25 november in de bioscopen verwacht, het nummer “Lucky Me” en bijhorende videoclip wordt begin november door CNR Records gelanceerd. Stan Van Samang zong “Lucky Me” begin oktober tijdens 5 uitverkochte optredens in de Lotto Arena, maar op 6 november wordt het nummer te koop aangeboden en volgt eveneens een videoclip.

&quot:Wat Mannen Willen&quot: brengt de romantische komedie van enkele mannen op zoek naar antwoorden in de liefde. Regisseur/acteur Filip Peeters bracht in zijn eerste debuutfilm een geweldige topcast samen, met o.m. Jonas Van Geel, Adriaan Van den Hoof, Louis Talpe, Evelien Bosmans, Nathalie Meskens, Ben Segers, Ruth Becquart, Ben Segers, Gène Bervoets, Sandrine Van Handenhove en Tom Audenaert.

De productie is in handen van Yoshi Aesaert voor het Gentse productiehuis Marmalade Films in samenwerking met het Nederlandse Lion Film Productions. Kinepolis Film Distribution brengt de film op 25 november in de bioscopen.

Wat Mannen Willen werd financieel gesteund door Screen Flanders, Dutch FilmWorks, Telenet-STAP, Medialaan/VTM, en Kinepolis Film Distribution.