BNP Parisbas Fortis Filmdays komen eraan !

BNP Parisbas Fortis Filmdays komen eraan !
29/08/2014

Eind september is het weer zover en kan elke filmliefhebber vier dagen lang voor de zeer democratische prijs van 4 euro naar de bioscoop tijdens de BNP Paribas Fortis FILM DAYS. Woensdag 24, donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 september zijn de hoogdagen voor dit jaarlijkse filmfeest. Of je nu klant bent bij BNP Paribas Fortis of niet, iedereen is welkom en kan vier dagen lang profiteren van deze uitzonderlijke korting voor alle films! Naast de films die reeds op de affiche staan, kan je tijdens de BNP Paribas Fortis Film Days ook genieten van een aantal gloednieuwe films zoals The Equalizer, The Drop en Elle l’adore evenals van een heleboel avant-premières. Met veel plezier kunnen wij nu al een eerste selectie van films bekend maken. Het belooft de moeite te worden, dus reserveer de data nu alvast in je agenda !

Third Person is de nieuwste film van Paul Haggis met o.a. Liam Neeson, James Franco, Adrien Brody, en Mila Kunis. In dit romantisch drama beheersen liefde, passie, vertrouwen en bedrog de verhaallijnen die in elkaar verweven zijn. In de actiethriller The November Man van Roger Donaldson wordt een ex-CIA agent opgeroepen voor een erg persoonlijke missie. Hij moet het opnemen tegen een voormalige leerling in een dodelijk spel tussen hoge CIA kopstukken en de Russische president. De hoofdrollen worden vertolkt door Pierce Brosnan en Olga Kurylenko. Voor wie het liever wat luchtiger houdt, is er de warme Britse komedie Hector and the search for Happiness, gebaseerd op het gelijknamige boek, over een man op zoek naar een manier om gelukkig te worden. Een absolute aanrader, met o.a. Toni Colette en Simon Pegg in een regie van Peter Chelsom. Daarnaast is er nog de Amerikaanse romantische komedie van Rob Reiner And so it goes met Michael Douglas en Diane Keaton, twee gepensioneerde buren die plots geconfrontreerd worden met een kleindochter. In de Franse komedie Lou, Journal Infime van Julien Neel met Lola Lasseron en Ludivine Sagnier word je ondergedompeld in de vrolijke wereld van Lou!
Tijdens de Britse thriller Locke zit je anderhalf uur op het puntje van je stoel, dankzij de verbluffende vertolking van Tom Hardy die achter het stuur van zijn wagen een helse rit maakt waardoor zijn hele leven ondersteboven wordt gehaald. De liefhebbers van actiefilms kunnen ook de spannende thriller Colt 45 ontdekken van de franstalige regisseur Fabrice du Welz met o.a. Gérard Lanvin en Joey Starr. Ook niet te missen: What if van Michael Dowse met Daniel Radcliffe en Zoe Kazan die in een complexe liefdessituatie verwikkeld raken. Je kan eveneens naar de Franse avonturenfilm Le Grimoire d’Arkandias van Alexandre Castagnetti met Christian Clavier en Isabelle Nanty. In deze verfilming naar de Trilogie d’Arkandias van Eric Boisset ontdekken twee tieners een toverboek met magische krachten.

www.filmdays.be