Belgische releasedatum Ridley Scott’s All the Money in the World ongewijzigd

10/11/2017

Vandaag maakt distributeur The Searchers bekend dat de film All The Money in the World, waarin acteur Kevin Spacey een mannelijke bijrol vertolkt, volgens planning op 27 december in België wordt uitgebracht. De release van Ridley Scott’s nieuwste epos krijgt ook in de Verenigde Staten zijn geplande grote release op 22 december, bevestigde Tristar Pictures (Sony Pictures) vannacht. Er bestonden de afgelopen dagen geruchten dat de film zou worden teruggetrokken vanwege het schandaal rond de persoon van Spacey.
 
Tristar Pictures geeft aan dat de film gemaakt is door meer dan 800 acteurs, schrijvers, kunstenaars en technici die allen hard gewerkt hebben aan de film. Het zou niet terecht zijn dat al die mensen worden gestraft voor het gedrag van één persoon. Onder meer Ridley Scott, Mark Wahlberg en Michelle Williams staan volledig achter de release. Alle geplande persactiviteiten met hen zullen dan ook doorgaan. Zij staan, net als distributeur The Searchers die de film in België en Nederland uitbrengt, 100% achter de film.
 
Wel heeft Tristar Pictures besloten de film terug te trekken van het jaarlijkse AFI Fest in Los Angeles, waar de film de slotfilm zou zijn. Hoewel de film het meer dan verdient op het AFI Fest te schitteren, vindt de filmstudio het momenteel ongepast om met Spacey rode loper-evenementen te organiseren.